Berta Saliner

Berta Saliner Santos, és llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon

Llull, Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna.

Psicòloga Clínica Col.legiada, amb número 13.592 en el Col.legi Oficial de

psicòlegs de Catalunya (COPC).

Formació en Psicoteràpia Breu de la Universitat Ramon Llull.

Ha participat en diversos cursos d’especialització en Neuropsicologia, de la Fundació ACE, en l’hospital de neurorehabilitació de l’Institut Guttman, Fundació ACE, i Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Té formació en psicopatologia clínica, a la Universitat Ramon Llull, Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna.

Ha assistit a diversos cursos i formacions relacionats amb l’àmbit psicològic-judicial, tant civil com penal, formant-se com a pèrit psicològic judicial.

Titulació de tècnica en prevenció de riscos laborals, en el centre Ergogrup, amb número de curs autoritzat per la Generalitat 023/98/I/30/B.

Curs de formació del nou mètode d’avaluació del Risc Psicosocial ISTAS-21.

Ha col.laborat en la realització de l’avaluació inicial de riscos laborals de l’edifici d’Infermeria de la Ciutat Sanitària, de l’Hospital de la Vall d’Hebró. Fent col·laboracions amb l’hospital de Bellvitge i Midat Mútua.

Ha desenvolupat la seva experiencia professional com a psicòloga clínica i psicoterapeuta, des de fa més de 18 anys, en diversos centres de salut mental, tant en l´àmbit públic com privat.

Ha treballat en centres de reeducació infanto-juvenil, amb transtorns de l’aprenentatge.

Adherida al quadre mèdic de la mutua Sanitas des de l’any 2005, com a profesional extern. Més tard, adhesió a l’equip professional de psicòlegs de Sanitas (quadre mèdic), al Centre Mèdic Iradier de Barcelona, realitzant avaluació psicològica i psicoterapia clínica, a infants i adults.

Segueix treballant des de fa 15 anys, en un centre mèdic-psiquiàtric, amb un equip de psiquiatres i psicòlegs, fent psicoterapia, i especialitzant-se en estudis neurofisiològics (perfils d’estrès), mitjançant electromiograma, conductància tèrmica, temperatura i freqüència cardíaca. Aplicació de terapies de relaxació amb Biofeedback i avaluacions neuropsicològiques.

Des de l’any 2004, disposa de consulta pròpia privada a Barcelona, on exerceix de psicoterapeuta infanto-juvenil i d’adults. En l’àmbit de la pràctica clínica, es dedica a la terapia individual i de parella, fa avaluacions de psicodiagnòstic clínic (amb proves i tests de personalitat i simptomatologia), i avaluacions i tractament neuropsicològic.

Treballa també en l’àmbit de la psicologica judicial, fent avaluacions pericials i actuacions orals en judicis civils i penals, com a pèrit psicològic.